تبلیغات
تحقیق و مقاله آماده - ترجمه مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده بر روی بازدهی فلفل گلخانه ای

درباره وبلاگ

آرشیو

آخرین پستها

پیوندها

نویسندگان

ابر برچسبها

آمار وبلاگ



Admin Logo
themebox Logo


نویسنده :سوین نوری
تاریخ:شنبه 26 اردیبهشت 1394-09:54 ق.ظ

ترجمه مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده بر روی بازدهی فلفل گلخانه ای

عنوان انگلیسی مقاله: Effects of vermicomposts produced from food waste on the growth and yields of greenhouse peppers
عنوان فارسی مقاله: تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده به وسیله ضایعات مواد غذایی بر روی رشد و بازدهی فلفل گلخانه ای.
دسته: کشاورزی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 9
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
کودهای ورمی کمپوست که به صورت تجاری از ضایعات مواد غذایی حاصل می گردد ، جایگزین مجموعه ای از غلظت های متفاوت بر روی محتویات گیاهان تجاری گلخانه ای   می گردند تا بتوان به ارزیابی تاثیر آن ها بر روی رشد و تولید فلفل های گلخانه ای پرداخت. فلفل های 6 هفته ای به ترتیب با 100-80-60-40-20 و یا 10% از   پیوند زده می شوند که با  از کود ورمی کمپوست جایگزین می شوند. تمام گیاهان سه بار در هفته با 200 PPM از محلول های تقویت کننده از زمان پیوند تا 107 روز آبیاری می گردند. فلفل هایی که در ظروفی که شامل 40% از کود ورمی کمپوست حاصل از ضایعات غذایی و 60% از   پرورش می یابند 45% میوه بیشتر تولید کرده و دارای میانگین 17% بیشتری از محصولاتی می باشند که تنها در پرورش می یابند. میانگین قدی ، تعداد غنچه ها و گل های فلفل که در ظروف ترکیبی پرورش می یابند شامل 10 تا 80 درصد از کود ورمی کمپوست می باشند اگرچه این موارد فرق قابل توجهی از فلفل هایی که در می رویند ندارد. هیچ ارتباط مثبتی بین افزایش تولید فلفل ، و مقدار N معدنی و زیست توده میکروبی N در ظروف ترکیبی و یا غلظت نیتروژن در بافت های فلفل وجود ندارد. فاکتورهایی همانند بهبود ساختارهای فیزیکی ظرف ، افزایش در جمعیت میکروارگانیسم ها و وجود بلقوه رشد گیاه که مواد ایجاد شده توسط میکروارگانیسم ها را در کود ورمی کمپوست تحت تاثیر قرار می دهد ، می تواند سهمی در افزایش تولید فلفل داشته باشد.
  مقدمه:
فلفل که متعلق به خانواده سولانسی می باشد به عنوان یک محصول از سبزیجات در انواع شناخته شده بوده و به صورت سبزیجات تازه و سابیده شده آن به عنوان ادویه مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر سبزیجات ، فلفل به طور سنتی به عنوان کود شیمیایی غیرآلی و آفت کش مورد استفاده قرار می گیرد. به هر حال بالا رفتن دانش در ارتباط با تاثیر اقتصادی و محیطی مواد شیمیایی مورد استفاده در کشاورزی در تولید محصول ، مزایای بیشتری در کاربرد اصلاحات ارگانیکی کود آلی یا کود ورمی کمپوست برای تولید محصول وجود دارد. 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


How long do you grow during puberty?
جمعه 17 شهریور 1396 08:17 ق.ظ
I think the admin of this site is in fact working hard in support
of his website, for the reason that here every material is quality based stuff.
foot pain cancer
پنجشنبه 15 تیر 1396 02:15 ق.ظ
Loving the info on this site, you have done great job
on the articles.
Albert
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 06:20 ق.ظ
I write a comment each time I appreciate a article on a site
or if I have something to contribute to the discussion. Usually it's a result of the fire displayed in the
post I browsed. And after this post تحقیق و مقاله آماده
- ترجمه مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده بر روی
بازدهی فلفل گلخانه ای. I was moved enough to
leave a commenta response :-P I actually do have a
couple of questions for you if it's allright. Could it be only me or
does it seem like a few of the responses come across like coming from brain dead individuals?
:-P And, if you are writing on additional sites, I'd like to keep up with
you. Would you make a list the complete urls of all your shared sites
like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?
BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 03:41 ق.ظ
Excellent post. I will be going through some of these issues as well..
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر